TELESALES SZOLGÁLTATÁS

Kimenő kampányainkkal közvetlen telesales és telemarketing tevékenységben is megbízóink rendelkezésére állunk. Az üzemeltetett híváskezelő software és online CRM rendszer segítségével kiemelkedő hatékonysággal biztosítjuk megbízóink részére az elvárt értékesítési volument. A minőség biztosításához minden beszélgetést rögzítünk, a beszélgetéseket az elvárások szerint quality-s kollégáink ellenőrzik, a csoportvezetői oldal pedig ezek alapján folyamatosan tréningeli operátorainkat, akik így a legjobb minőség-mennyiség párosítást érhetik el és biztosíthatják megbízóink számára.

Kérje ajánlatunkat, hogy költséghatékony megoldással segíthessük Ön és Cége üzletmenetét, ajánlatunkhoz komplett leírást biztosítunk a hard és software-es rendszerünkben rejlő lehetőségekről, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

A hívások ezen fajtájával rendkívül költség hatékonyan kereshetőek meg a célcsoportban szereplő ügyfelek a számukra kínált szolgáltatással, termékkel kapcsolatban. Lehetőség nyílik a szerződés megkötésére akár szóban, hiszen a beszélgetések rögzítésre kerülnek. A minőség így maximálisan biztosítható, hiszen ezen hívásokat értékeljük, a megbízó számára elérhetővé tesszük. Nincs szükség üzletkötőre, nincs telemarketinges hiszen mindezt egy személy testesíti meg. Mára már a Telesales típusú értékesítéssel igen komoly eredményeket lehet elérni rövid időn belül a gyorsaságnak köszönhetően, amit a hangrögzítés adta lehetőséggel tudunk nyújtani.
”Ha az ember meg akar győzni valakit, ne a megfelelő érvekben bízzon, hanem a megfelelő szavakban.”
(Joseph Conrad)

TELEMARKETING

Nagyon alkalmas vevői igények felkeltésére, értékesítés előkészítésére. Egy komolyabb, összetettebb termék értékesítésénél nagyon fontos, hogy az üzletkötő kolléga olyan ügyfélhez mehessen, aki információ és érdeklődés szinten is partner. Ha a hívással jól előkészítjük a megkeresendő partnert, akkor elkerülhetjük a felesleges utazást hiszen megbeszélt időpontra érkezhetünk mi magunk vagy akár üzletkötő kollégánk, nem kell először a titkárnővel tárgyalnunk, közvetlen a kompetens személlyel fogunk tárgyalni. Konkrét igénye lesz az ügyfélnek, nem csak érdeklődik a termék iránt így igen jó eséllyel sikeres lesz az értékesítés további része.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését! Kérjük, írjon nekünk az ajanlatkeres@jobcontact.hu email címre és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Előre is köszönjük megtisztelő bizalmát!
JobContact csapata

Elérhetőségeink

1033 Budapest, Reményi Ede u. 3.

info@jobcontact.hu

Telefon:

BANKA TÍMEA   +36 70 458-4119

NÓGRÁDY NORBERT   +36 70 775-1959

KAKAS JÓZSEF   +36 20 822-7134

Térkép

JCM Kft.
NAIH

A JCM Ügyfélkapcsolati és Szolgáltató Kft. a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál NAIH-90153/2015 számon nyilvántartott adatkezelő.